Social

#cadouri craciun #brad craciun buc #secret santa

Cadouri de Craciun? Iata cateva idei pentru Secret Santa!

In fiecare an, in preajma Craciunului, asteptam cu totii acelasi lucru. Secret Santa este momentul in care toti cei de la birou sau din companie, isi scriu numele pe un biletel pe care il adauga intr-un bol, palarie sau urna, urmand mai apoi sa extraga fiecare un nume. Pe cel al carui nume l-ai extras il fericesti cu un cadou, iar la randu-ti primesti unul de la cel care te-a extras pe tine. Cumva insa, in fiecare an iti folosesti inspiratia, iar uneori nu stii ce sa alegi, drept pentru care am pregatit pentru tine cateva idei Secret Santa.

 

Este important ca atunci cand alegi un cadou, sa ai in vedere pasiunile celui caruia trebuie sa ii faci acel dar. Acest lucru inseamna sa te aproprii de el cat sa cunosti mai bine domeniile din care te poti inspira. Poate ca unora le place baletul, altora fotbalul. Pentru fiecare dintre ei exista un cadou special, insa este important ca tu sa stii in ce directie de indrepti, astfel incat cadoul tau sa fie pe placul celui care il primeste.

Ca in fiecare an, la mare moda unt cadourile care pot avea si o utilitate practica. Un suport pentru o sticla de vin poate fi un cadou foarte potrivit, mai ales daca acesta este un model mai deosebit, un model unic, ce nu poate fi gasit in alta parte. Decoratiunile din lemn par a fi preferate de catre toata lumea, iar acest lucru se regaseste in majoritatea obiectelor ce pot constitui un cadou potrivit.

Globurile personalizate, eventual cele care prezinta decoruri de Craciun, sunt la fel de apreciate. Cu sau fara personalizare, poti alege un glob de sticla sau plastic, pictat sau imprimat, pe care viitorul posesor sa il poata folosi in perioada imediat urmatoare. Cu un astfel de cadou nu ai cum sa dai gres, deoarece desi el este neutru din punct de vedere al semnificatiei, inseamna mult prin prisma actului de a darui.

Un tricou sau un set de tricouri, reprezinta o alegere la fel de inspirata. Daca ai in minte ceva ce ii va placea viitorului posesor, atunci cadoul este ca si realizat. Ideea nu este deloc rea mai ales prin prisma faptului ca un tricou este deopotriva util si haios. Multe persoane chiar prefera astfel de cadouri deoarece le pot folosi pe tot parcursul anului, iar daca mesajul este unul pe placul lor, atunci cadoul este cui adevarat fabulos.

De cele mai multe ori, acest jos impune o anumita limita financiara pe care sa o poata suporta toti participantii. Exista insa si cazuri in care aceasta limita nu exista, caz in care doar imaginatia este limita. Practic poti achizitiona orice crezi ca i-ar face placere partenerului tau de Secret Santa sa primeasca, fireste, in limitele decentei. In definitiv, totul depinde si de relatia pe care o ai cu persoanele de langa tine. Exista si cazuri in care colegii de birou sunt prieteni si in exteriorul serviciului, iar in acest caz darurile pot avea si alte semnificatii.

Daca ai ramas in pana de idei Secret Santa, tot ce ai de facut este sa urmaresti putin magazinele de profil, pentru a vedea exact care sunt tendintele, dar si produsele deosebite oferite spre achizitionare. De acolo, totul tine de preferintele tale si desigur, si de cele ale primitorului. Insa ideile sunt foarte multe, cat sa nu ramai niciodata in pana.

Chiar daca in aceasta perioada conteaza gestul de a darui, conteaza la fel de mult si ideea de a darui ceva car sa dainuie peste ani, care sa fie util sau amuzant si de care sa va puteti aminti cu placere oricand.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea