Social

# cadouri de casa noua #cadouri

Cadouri de casa noua: 5 idei practice in 2022

Cumpararea sau mutarea intr-o casa noua coincide intotdeauna cu inceputul unei noi etape a vietii. O persoana single care tocmai si-a schimbat locul de munca, un cuplu tanar care isi incepe un drum nou sau o familie care se extinde cu un nou membru: cu totii pot avea nevoied e o casa noua. Iar mutarea intr-o casa noua este un moment mai mult decat potrivit pentru a sarbatori. Daca ai primit o invitatie de la prieteni sau familie, nu trebuie sa te prezinti cu mainile goale. Sarbatoreste aceasta piatra de hotar cu un cadou care ii va ajuta sa isi personalizeze sau sa utileze noua locuinta. Pentru a te ajuta sa alegi, iata cateva sfaturi si idei de cadouri pentru casa. Alege-o pe cea care te inspira cel mai mult si fa inaugurarea si mai speciala.

 

Ce sa oferi pentru inaugurarea unei noi locuinte?

Casa este locul inimii noastre: avem grija de ea si ne asiguram ca este intotdeauna primitoare si confortabila. Nu este doar locul in care traim zi de zi, ci si expresia directa a gusturilor si pasiunilor celor care locuiesc acolo. De aceea este important sa alegi cu atentie cadouri pentru casa noua.

Inainte de a te hotari, iti recomandam sa afli informatii despre nuantele si liniile alese pentru mobilierul din locuinta pe care o vei vizita. De exemplu, pentru un apartament in stil modern, accesoriile minimaliste sau de designer vor fi perfecte. In cazul unui apartament in stil industrial, pe de alta parte, designul se concentreaza pe elemente din lemn invechit si fier vopsit negru, deci si cadoul va fi in consecinta. Ideea de cadou pentru casa depinde evident de cine locuieste acolo: o persoana singura sau familie? Cu sau fara copii? Vom vedea, in cele ce urmeaza, cum alegi pentru mai multe tipologii.

Idei de cadouri pentru casa pentru un cuplu tanar

Pentru un cuplu tanar, la prima experienta a unei vieti impreuna, alegerea poate fi, cu adevarat, una foarte vasta. Insa atunci cand ai prea multe produse din care sa alegi, intreg procesul poate fi unul foarte dificil. Concentreaza-te pe cadouri utile pentru casa, precum prosoape si seturi de lenjerii de pat: nu sunt niciodata suficiente, mai ales cand pornesti de la zero! Daca cei doi sunt pasionati de gatit, vor aprecia si toate acele accesorii mici si utile pentru a explora retete noi si a se distra impreuna in bucatarie. Recipiente pentru mancare, farfurii de servire, seturi de cutite si boluri sunt cateva din produsele binevenite intotdeauna intr-o casa noua, dar nu uita si de un set de pahare pentru a “uda” noua casa.

Idei de cadouri pentru casa pentru parinti

Parintii tai au decis sa se mute? Pot incepe o viata noua la orice varsta! Surprinde-i cu ceva cu adevarat original. Vor avea deja aproape totul in noua lor casa, inclusiv amintirile unei vieti, dar intotdeauna este loc pentru o surpriza mai mica sau mai mare. In acest caz, obiectele decorative pot face diferenta, precum o oglinda noua, pe care o pot agata la intrare, sau un obiect de decor de asezat pe perete. Daca vrei sa le oferi ceva clasic, alege o planta de interior si combina-o cu un suport elegant pe post de vaza. De asemenea, micile electrocasnice sunt si ele binevenite, mai ales cele ce pot fi utilizate simplu si care ii pot ajuta foarte mult pe parintii tai.

Idei de cadouri pentru frati, surori si prieteni

Pentru o persoana single care sarbatoreste intrarea in noua sa garsoniera si pentru fratele sau sora care studiaza in alt oras, de exemplu, sunt necesare idei de cadouri distractive. Alege ghirlande luminoase usoare sau semne cu lumina neon, care vor arata grozav la petrecerile lor de casa noua si nu numai. De asemenea, din lista de cadouri, nu pot lipsi paharele colorate, indragitele cani de ceai si cafea, cu mesaje amuzante, perfecte pentru nopti lungi de studiu sau pentru maratoane in fata celor mai noi serii TV, sau lumanari si difuzoare pentru uleiuri parfumate.

Oferiti cadouri de casa noua care sa reziste in timp

Pentru cei care cauta mereu tot ceea ce este mai bun, cea mai ingenioasa idee de cadou pentru casa este cu siguranta una de design. Mai ales in locuintele moderne, unde fiecare piesa de mobilier si accesoriu este selectata cu grija si atentie, sunt necesare elemente care sa iasa imediat in evidenta. Pentru o persoana sau un cuplu atent la ultimele tendinte de design interior, alege o piesa iconica, facuta sa ramana actuala chiar si cu trecerea timpului, precum o lampa de podea arc cu abajur mare si structura metalica. Un alt cadou care rezista in timp si este chiar timpul insusi, poate fi un ceas de perete pentru acasa, cu un design deosebit. Gama de ceasuri de perete existanta in ziua de azi este uimitoare!

Daca esti in cautarea unei mici idei de cadou, fara a sacrifica efectul scenografic, iti recomandam o lampa de masa de design intr-o forma originala. Alternativ, alege obiecte decorative atragatoare, de preferinta din materiale pretioase precum marmura, sau o vaza de cristal sau portelan. Inspira-te din una din aceste idei si iti garantam ca destinatarul sau destinatarii cadoului vor fi foarte multumiti.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea