Social

Cabral ii cerea bani de mancare iubitei

Prezentatorul emisiunii " PoveStiri adevarate ", Cabral Ibaka, s-a pricopsit in ultimii ani cu faima de mare cuceritor in show-bizz-ul autohton, fiind mai tot timpul "acompaniat" de vreo frumusete la moda.

Sarmul sau se dovedeste insa unul cu termen limitat de garantie, mulatrul avand talentul de a-si deziluziona rapid iubitele prin comportamentul lui. Dincolo de faptul ca notiunea de fidelitate ii este de multe ori straina, vedeta comite gafe fenomenale si gesturi lipsite de eleganta.

Un mic ajutor nerambursabil

Una dintre cele mai cunoscute partenere ale lui Cabral din perioada de dupa divortul de Luana Mitran a fost manechinul de culoare Aminata. Ciocolatii amandoi, pareau sa alcatuiasca perechea perfecta, insa realitatea a demonstrat contrariul. Potrivit unor surse din anturajul acestora, relatia s-a rupt din cauza prezentatorului care nu s-a putut dedica si nu i-a aratat niciodata Aminatei respectul asteptat de ea. Cele mai grave minusuri, Cabral le-a inregistrat la capitolul "maniere". Se pare ca vedeta nu se sfia sa-i ceara bani iubitei sale chiar si pentru lucruri dintre cele mai marunte, precum mancarea. Inainte sa plece la filmari, el apela la Aminata pentru un mic ajutor financiar nerambursabil pentru masa.

Aminata duce greul familiei

Episodul s-a petrecut in perioada in care Cabral juca in serialul " Baieti buni " si s-a repetat de cateva ori in cele cateva saptamani petrecute impreuna. Lipsa de sensibilitate a vedetei este cu atat mai grava cu cat Aminata nu are o situatie tocmai roz din punct de vedere financiar. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea