Social

Cabinetul Geoana contra Guvernul din umbra Nastase

Geoana si Nastase vor face echipa . Insa fiecare separat. Ca o replica la guvernul din umbra al lui Adrian Nastase, Mircea Geoana si-a infiintat propriul sau guvern din umbra.
Printr-o decizie a Biroului Permanent al PSD, Mircea Geoana a obtinut infiintarea unui cabinet al presedintelui. In Cabinet se vor regasi membrii stafului tehnic, adica personalul de care se foloseste presedintele PSD in activitatea cotidiana. Majoritatea sint fosti colaboratori din MAE, analisti si persoane care elaboreaza mesaje. Cabinetul va fi condus de un director politic, pentru aceasta functie fiind ales senatorul George Maior , presedinte al Comisie de Aparare. In opinia lui George Maior, rolul directorului politic al cabinetului presedintelui este acela de a mentine comunicarea cu grupurile parlamentare ale PSD, cu departamentele si cu celelalte structuri ale partidului.

Geoana si Nastase au batut palma

La sedinta de ieri, membrii conducerii PSD au fost informati ca Geoana si Nastase au dat la o parte orice neintelegeri, au hotarit sa stringa rindurile si sa vina cu un mesaj de unitate. Cei doi lideri ai PSD au fost adusi luni la aceeasi masa de Ioan Rus . Acesta le-a cerut sa-si clarifice divergentele, deoarece in filiale a inceput sa se instaureze o stare de confuzie.

Concesii reciproce

Tensiunile dintre Geoana si Nastase au izbucnit la inceputul lunii august, cind si unul, si altul au facut declaratii razboinice. Primul declarase ca PSD are un singur lider. Apoi Nastase a replicat ca la Congres a fost stabilita o conducere de echipa. Insa, inainte de aparitia impunsaturilor reciproce prin presa, Nastase se aratase deranjat de un studiu sociologic facut de Vasile Dincu, prin care i se sugera sa o lase mai moale cu aparitiile pe sticla. In urma clarificarilor dintre cei doi, sustin surse din PSD, s-a stabilit ca Nastase sa nu mai faca gesturi prin care sa submineze autoritatea si credibilitatea sefului PSD, primind in schimb concesia de a mai scoate capul pe la televiziuni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea