Social

C. V. Tudor nu-l mai sustine neconditionat pe Oprescu

Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat miercuri ca partidul sau va decide vineri pe cine va sustine in turul II al alegerilor pentru Primaria Capitalei, in baza rezultatelor negocierilor pe functii, revenind astfel asupra anuntului facut duminica, de sprijinire a lui Sorin Oprescu.

Corneliu Vadim Tudor a mentionat ca, in cadrul sedintei conducerii PRM s-a amanat pentru vineri o decizie referitoare la turul II al alegerilor pentru Primaria Capitalei. "Evaluam situatia in mod realist, ce se gaseste la ora actuala in CGMB (...)

Sa nu-mi ceara nimeni sa dam voturi fara sa negociem!", a anuntat liderul PRM. El a adaugat ca are "o simpatie reala si fata de Sorin Oprescu, dar si fata de Vasile Blaga", dar si ca negocierea se poarta numai cu cine se poate negocia.

In acest sens, presedintele PRM a punctat ca nu se poate negocia decat cu cineva care are ce sa ofere in schimbul sprijinului, iar Sorin Oprescu este un simplu candidat independent .

"Conteaza mai putin care e opinia mea personala, conteaza interesul partidului, de fapt al bucurestenilor si al partidului. Ori, au fost oameni in partid care mi-au zis - bine, ajutam pe cutarica, dar ce facem noi, ce negociem, pentru ca bietul om n-are niciun consilier, el insusi fiind consilier, daca iese primar. Asa ca am cedat doleantelor de a negocia", a afirmat liderul PRM.

Pe de alta parte, C.V. Tudor a subliniat ca, in privinta performantelor partidului, conducerea este nemultumita. "Sunt scoruri relativ modeste, dar sa-mi spuna cineva cum sa ne luptam cu baronii locali?", s-a intrebat retoric Corneliu Vadim Tudor, care a admis insa ca "nu-i mai putin adevarat" ca si partidul sau "a avut o comportare sub asteptari".

Corneliu Vadim Tudor a declarat duminica, dupa prezentarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca PRM il va sustine in turul al doilea pe Sorin Oprescu, cerand totodata anularea alegerilor pe motiv ca au fost fraudate.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea