Social

#emma nicholson #spaga

C. V. Tudor: Baroana Emma Nicholson a primit spaga 1 milion de dolari pentru Raportul de tara din 2001

Invitat la Realitatea TV miercuri seara, senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca Baroana Emma Nicholson a primit spaga de la Guvernul Romaniei din acea vreme pentru a schimba Raportul de tara din 2001, in favoarea Romaniei.

Corneliu Vadim Tudor a afirmat miercuri seara la Realitatea TV ca Guvernul PSD, din 2001, i-a platit Emmei Nicholson un milion de dolari spaga pentru a schimba Raportul de tara, in 2001.

"Raportul de tara din 2001 al Comisiei Europene, care ar fi trebuit prezentat de baroana Emma Nicholson... 48 de ore ne-a tinut cu sufletul la gura, era catastrofal si pe urma s-a sucit. Eu am spus-o si nu am primit nici un raspuns de la baroana Emma Nicholson, pentru ca a primit o spaga de un milion de dolari. Am un colonel de SRI si cu fiul lui, care si el este ofiter si ei stiu ca au monitorizat. I-a dat spaga guvernul respectiv. In 2001 era Guvernul PSD. Era vorba de adoptiile de copii si baroana respectiva avea o relatie delicata cu un capitan de SRI si prin ala s-a facut plata. Si capitanul a luat si el 100,000 de dolari", a declarat Vadim Tudor.

Tot in emisiunea "Realitatea te priveste", C. V. Tudor a adaugat ca gunter verheugen pregatea un santaj pentru Romania si ca si acesta a primit spaga pentru a schimba raportul de tara. "Gunter Verheugen isi pregatea si el un santaj de genul asta si domnul Ion Tiriac, nu stiu daca el sau un intermediar, cineva s-a dus pe Aeropertul din Bruxelles, si a predat, nu stiu daca lui Verheugen sau unui intermediar, o valiza cu doua milioane de euro, si s-a schimbat raportul de tara. Sa vina Tiriac sa spuna ca nu e adevarat. I-au mituit pe nenorocitii aia care par foarte nobili, highlife-ul european, dar cum sa-ti mentina standardul inalt de viata? Gasesc niste prosti romani, Bulgaria si Turcia, care bate si ea la portile Europei", a mai declarat C.V. Tudor la Realitatea TV.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea