Social

C.T.Popescu si echipa 0 demisioneaza

Cristian Tudor Popescu si alti trei redactori-sefi adjuncti au fost inlaturati din Comitetul Director al ziarului "0". Ei au anuntat ca vor demisiona maine in bloc de la 0. Echipa demisionarilor a anuntat ca isi va face un nou ziar.

al societatii 0 a fost revocat, luni, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, in locul acestuia fiind numit un altul, fara membrii Consiliului Director, a declarat actionarul Ion Lazar, dupa incheierea sedintei.

Consiliul de Administratie era format din Anna Maria Tinu si jurnalistii Cristian Tudor Popescu, Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu. Ultimii patru formeaza Consiliul Director.

Dupa sedinta de luni, Consiliul de Administratie este format din Anna Maria Tinu, doi consilieri bancari, avocatul societatii 0 si Adrian Buga - directorul societatii.

si-a anuntat demisia, alaturi de Bogdan Chirieac, Adrian Ursu si Lelia Munteanu, afirmand in direct, la un post de televiziune, ca va forma un alt ziar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea