Social

Bunicul fetitei din cusca a intrat in greva foamei

Bunicul fetitei din cusca a intrat, de patru zile, in greva foamei . Batranul nu a mai mancat nimic de sambata, 18 martie, la o zi dupa ce asistentii sociali au luat-o pe Mariana din casa si au dus-o la Bacau , in apartamentul asistentului maternal profesionist.
Tot de atunci, Gheorghe Bourici nu a mai vrut sa vorbeasca cu nimeni si a inceput sa se simta foarte rau. I
eri dimineata, batrinul a fost vizitat de medici de la dispensarul din comuna Horgesti si de politisti, iar starea precara a sanatatii sale i-a determinat pe acestia sa il trimita la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Dupa un consult si acordarea unui tratament, barbatul a fost preluat de reprezentantii Protectiei Copilului din Bacau, care l-au invitat la sediu. Acolo, bunicul Marianei si-a vazut nepotica.
"Domnul Bourici s-a intalnit cu nepotica sa si a discutat cu psihologii si asistentii sociali ai institutiei noastre. A vazut ca fetita este sanatoasa, este bine, i s-a explicat ca hotararea instantei nu este definitiva si ca fetita va putea reveni in familie atunci cand va avea asigurate toate conditiile pentru un trai normal , fara privatiuni", a declarat Alina Iftode, purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau.
Bunicul fetitei din Horgesti s-a intors acasa, a renuntat la greva foamei, dar s-a aratat hotarat sa nu renunte la fetita. Potrivit reprezentantilor DGASPC Bacau, el a insistat ca poate sa creasca fetita in conditii bune si a spus ca aceasta trebuie sa revina in familie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea