Social

Bulgarii vor sa primeasca 150 de milioane de dolari pentru bazele militare americane

Bulgarii vor sa castige bani de pe urma bazelor militare americane din tara. Astfel, companiile bulgare vor la o licitatie in care sunt in joc 150 de milioane de dolari. Doua treimi din bani vor fi folositi pentru constructia bazei militare americane din Novo Selo, iar restul vor fi investiti in achizitia materiilor prime pentru militarii americani ce urmeaza sa lucreze in bazele din Novo Selo si Bezmer. Licitatia va incepe in aproximativ o luna, anunta presa bulgara.

Oferta pentru constructia bazelor militare a fost anuntata oficial acum cateva zile pe website-ul Comandamentului european al armatei americane, www.eucom.mil. Data limita a inscrierilor online este 18 Aprilie.

Compania castigatoare va incheia un contract prin care va construi baracile, complexul rezidential si campul de antrenament pentru 2.500 de soldati americani, precum si infrastructura si sistemul de canalizare al bazelor militare.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea