Social

#buget educatie mare #buget educatie pib

Bugetul Educatiei pe 2009, mai mare de 5% din PIB

Bugetul Ministerului Educatiei pe 2009 va fi mai mare de 5% din PIB, insa nu este sigur ca se va ajunge la nivelul de 6% din PIB prevazut de lege.

Decizia a fost luata, miercuri noaptea, de liderii coalitiei reuniti la Palatul Victoria, au declarat pentru Mediafax surse politice.

Liderii PSD si PD-L au iesit de la discutiile legate de buget in jurul orei 03,00, in noaptea de miercuri spre joi. Mircea Geoana a declarat ziaristilor ca exista un echilibru intre componenta economica si cea sociala din proiectul de buget pe acest an.

Liniile generale ale negocierii politice cu privire la proiectul de buget pe anul 2009 au fost agreate, urmand ca detaliile cu privire la acesta sa fie stabilite joi, de ministrii de resort, a declarat presedintele PSD, la finalul sedintei-maraton, care a durat aproape noua ore, a coalitiei de guvernare, pe tema finalizarii proiectului de buget.

Ministrul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ecaterina Andronescu , a declarat, marti, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca isi doreste alocarea a 6% din Produsul Intern Brut pentru ministerul pe care il conduce.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea