Social

Buffon il lauda pe Sorensen

Portarul Gianluigi Buffon , l-a laudat pe portarul reprezentativei Danemarcei, Thomas Sorensen, pentru prestatia din meciul direct, scor 0-0, disputat, luni, in grupa C .

"Sorensen a facut un meci foarte bun. A scos citeva mingi foarte grele si a fost crucial pentru echipa sa. Nu sint surprins de talentul sau. In aceasta competitie sint citiva portari foarte buni, iar el este unul dintre ei. Si eu am aparat bine, dar nu sint multumit de rezultatul final, desi Danemarca a dovedit ca este o echipa talentata. Sintem in stare sa jucam mult mai bine", a spus Buffon.

Sorensen a afirmat ca nu a fost usor sa pareze sutul lui Francesco Totti . "Am fost inspirat in meciul cu Italia. Nu-mi explic cum am reusit sa salvez acele doua suturi consecutive, poate a fost din instinct, dar important este ca am reusit. Vorbele spuse de Buffon despre mine reprezinta un compliment . Si el a facut o partida mare. Dupa ce Barthez a aparat penaltiul lui Beckham, se dovedeste ca acesta este turneul portarilor. Este fantastic sa vezi cite talente sint la Euro, oameni care au un cuvint de spus in stabilirea rezultatului final", a comentat portarul danez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea