Social

# infectari bucuresti # rata de infectari #bucuresi #noi restrictii #carantina

Bucurestiul risca sa intre in carantina? Vom avea noi restrictii?

Cifrele raportate zilnic sunt tot mai sumbre pentru Bucuresti. Ieri, 18 martie, pentru a doua zi consecutiv, Bucurestiul a avut o rata de infectare de 4,57 de cazuri la mia de locuitori. In plus, pentru a doua zi consecutiv, Capitala a inregistrat peste 1.000 de cazuri de noi infectari.

 

In aceste conditii, daca cifrele continua sa creasca noi restrictii, mult mai dure, ar putea fi luate. Iar daca rata de infectare creste alarmant, riscul de a intra in carantina totala este foarte mare.  

Potrivit unor surse se iau deja in calcul diverse situatii, restrictii si chiar carantinarea Capitalei, sustine Realitatea Plus. 

Autoritatile ar putea sa impuna primele restrictii in ultima saptamana din aceasta luna. Una dintre variante ar fi carantinarea Captialei. In acest caz, oamenii vor mai putea iesi din casa doar pe baza unei declaratii pe proprie raspundere sau a unei adeverinte de la angajator.

Mall-urile, salile de sport si saloane de infrumusetare ar ramane deschise. Deciza privind impunerea de masuri mai dure in Capitala ar fi lasata pentru ultima saptamana si asta deoarece, in perioada 2-11 aprilie, copiii au vacanta scolara.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea