Social

#bloc #imobiliar #prima casa

Bucurestiul, mai tare ca Berlinul la pretul apartamentelor

Cresterea preturilor la apartamente in Bucuresti generata de programul guvernamental " Prima Casa " a ajuns sa duca preturile la niveluri mai mari decat in capitala Germaniei.

Daca in ultimele luni proprietarii au lasat la pret din cauza crizei economice, acum apartamentele vechi s-au scumpit considerabil, pentru ca oamenii spera sa recupereze banii pierduti in aceasta perioada.

Inflatia imobiliara generata de programul "Prima casa" face ca preturile locuintelor din capitala Romaniei sa fie din nou mai mari decat preturile celor din unele capitale europene, scrie Cotidianul, citand money.ro.

In ultimele luni, criza imobiliara a facut ca pretentiile proprietarilor de apartamente vechi din Bucuresti sa scada la valori comparabile cu cele ale proprietarilor imobilelor din capitala Germaniei. Insa anuntarea programului guvernamental "Prima casa" a adus o scumpire a apartamentelor vechi deoarece proprietarii spera ca acest program va fi o buna oportunitate pentru a mai recupera din diferenta fata de preturile practicate in perioada de glorie a pietei.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea