Social

#bucuresti #destinatie de shopping #top Europa

Bucurestiul, in topul celor mai bune destinatii din Europa pentru shopping

Bucurestiul se claseaza pe locul 24 in topul celor mai bune destinatii pentru din Europa, in fruntea clasamentului fiind Londra.

In top urmeaza metropole celebre, precum Barcelona, Madrid, Paris si Roma. Berlinul se claseaza doar pe locul 6, devansand Lisabona, Amsterdam, Praga si Budapesta, in timp ce Viena sau Milano au fost depunctate pentru costurile de cazare.

“Globe Shopper City Index ” masoara atractivitatea a 33 de orase europene pentru amatorii de shopping , in functie de 38 de criterii , printre care numarul de magazine, marcile, accesibilitatea locurilor, preturile, oferta de , diversitatea zonelor de shopping, calitatea serviciilor (programul magazinelor, limbile vorbite), dar si oferta hotelurilor restaurantelor, evenimentele culturale, transporturile sau climatul.

Cele 33 de orase incluse in acest clasament au fost selectionate pentru importanta lor economica si numarul de vizitatori pe care il atrag.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea