Social

#Herastrau 1 Iunie #spectacole 1 iunie #1 iunie #ziua copilului

Bucurestiul da in mintea copiilor de 1 Iunie! Unde va puteti distra

 

In acest weekend, redevenim copii alaturi de micutii nostri. In marile parcuri vor avea loc spectacole, concursuri, ateliere de creatie... Iata ce sa nu ratezi!


Ziua Copilului incepe din acest weekend! Sambata si duminica, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, vor avea loc, intre orele 10.00 si 18.00, spectacole oferite de copii talentati, show-uri de magie si de teatru, dar si plimbari cu ponei, in carusel si trenulet, desene pe asfalt, ateliere de creatie, activitati cu animatori (face-painting, impletituri de par), jocuri precum "sotronul", "Tara, tara vrem ostasi", "Ratele si vanatorii", "Tarile", "Magarusul", "Limbo" si multe alte surprize pentru cei mici, in cadrul Festivalului Copiilor.

Pe scena festivalului vor canta C.R.B.L si Nicole Cherry, sambata, Andreea Banica si Connect-R, duminica. La sfarsitul evenimentului vor fi lansate in aer peste 1.000 de baloane colorate, scrie Mediafax.

Si parcul Cismigiu se va transforma duminica intr-un imens spatiu de joaca. Intre orele 11.00 si 21.00, cei mici sunt asteptati sa participe la spectacole de teatru, concerte, jocuri si concursuri, intr-un decor de poveste animat de clovni si magicieni, mimi si jonglerii.

Distractie va fi in weekend si in Parcul Gradina Icoanei din Sectorul 2, de dimineața, de la 11:00 pana pe inserat, la orele 20:00

„Zilele copilariei noastre", cea de-a 16-a ediție a "Gradinii cu Artisti" din Parcul Gradina Icoanei ii asteapta pe cei mici sa se bucure de copilarie, iar adulții sunt invitați sa fie copii alaturi de cei mici..  Intrarea  este libera.

Asa cum era de asteptat, spectacolele continua de de 1 iunie. Astfel, in Parcul Oraselul Copiilor, incepand cu ora 17:00, micutii sutn invitati de Itsy Bitsy FM sa coloreze impreuna trei animale uriase realizate special pentru aceasta sarbatoare: o girafa, un elefant si o camila. Pe scena din parc vor canta si vor dansa peste 150 de copii din trupe precum Amicii, Contrapunct, Fargolino, invitatul special al evenimentului fiind Nicu Alifantis. Tot la 1 iunie, Camera Deputatilor isi va deschide portile incepand cu ora 10.00, pentru copiii care vor dori sa viziteze institutia, acestia putand sa vada si sala in care se desfasoara sedintele de plen ale Parlamentului, dar si cabinetul presedintelui Camerei, Valeriu Zgonea.

Accesul se va face pe la intrarea dinspre Piata Constitutiei, intrarea C1 din Palatul Parlamentului.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea