Social

# prabusire pasaje # pasaje capitala #bucuresteni

Bucurestenii, in pericol! Pasajele din Capitala se pot prabusi oricand

Pasajele rutiere din Bucuresti au devenit un real pericol pentru vietile Bucurestenilor. Acestea sunt travesate zilnic de mii de masini, dar cu toate acestea nu au mai fost intretinute, iar starea de degradare pune in pericol vietile celor care trec prin ele.

 

De exemplu, in Pasajul Lujerului au picat foarte multe placi de pe pereti in ultimele luni. Acestea nu au fost puse la loc de autoritati.

Nici Pasajul Unirii nu sta mai bine la acest capitol. In urma cu o luna traficul a fost restrictionat de politisti pentru ca angajatii de la Administratia Strazilor sa decoperteze bucatile care stateau sa cada pe masini. 

Pasajele Victoriei, Lujerului, Marasesti, Muncii si Obor au fost construite la finalul anilor 1980 si, de atunci, majoritatea nu au trecut printr-o reparatie capitala. In cei peste 30 de ani, structura de rezistenta a fost puternic afectata de vehiculele grele care le tranziteaza zilnic.

Ultimul incident a avut loc chiar in Pasajul Unirii, unde, in urma cu apoximativ o luna, o placa de granit s-a desprins si a cazut pe carosabil. Doar norocul a facut ca placa sa nu cada pe o masina si sa produca o adevarata tragedie.    

„Atat Pasajul Unirii, cat si alte mari lucrari de infrastructura din Bucuresti nu au avut o intretinere de care au nevoie. Vrem sa facem asta, dar ne trebuie bani”, a declarat Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea