Social

#bronz #medalie #scrima #mihai covaliu #jocurile olimpice.

Bronz pentru Mihai Covaliu

Dupa aurul cucerit in chiar prima zi a Jocurilor Olimpice de judoka Alina Dumitru , Romania astepta o noua medalie . Si aceasta a venit marti, in ziua poate cea mai neagra a delegatiei noastre de la Beijing.

Inceputa prost, cu esecul lui Victor Hanescu si cu cel al echipei masculine de gimnastica, ziua a patra a continuat cat se poate de bine pentru Romania. a cucerit medalia de bronz in concursul de sabie, dupa o evolutie de-a dreptul fenomenala, care nu ar fi uimit pe nimeni daca ar fi fost incununata cu aur.

Nu a fost insa sa fie, cel poreclit D'Artagnan fiind invins in semifinala, desi a avut meciul in mana. Cu toate ca a condus pe toata durata intalnirii, compatriotul nostru s-a vazut in cele din urma invins, scor 15-13, atat de opoentul sau, Nicolas Lopez, dar si de arbitrul bulgar, un anumit Vasil Milenchev, care i-a pus lui Covaliu bete in roate, in special pe final.

Sportivul nostru s-a razbunat insa pe francezi in finala mica, invingandu-l pe Julien Pillet cu 15-11. Pacat insa ca acest sport curat a fost patat de un arbitru sud-dunarean si pacat ca Mihai Covaliu nu a fost lasat sa repete performanta de la Sidney , din 2000, cand a cucerit aurul.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea