Social

#briggite pastrama #ilie nastase #relatie

Brigitte Pastrama, dezvaluiri incredibile din timpul relatiei cu Ilie Nastase: „Am avut o casnicie in trei”

 

Fara doar si poate, Brigitte Pastrama este una dintre cele mai mediatizate vedete feminine din showbiz, iar fiecare aparitie a ei starneste fel si fel de reactii.

Timp de cinci ani, Brigitte a fost casatorita cu Ilie Nastase, iar recent ea a facut unele dezvaluiri incredibile despre perioada in care forma un cuplu cu fostul sportiv.

Intr-un podcast de la Cancan, Brigitte a afirmat ca in trecut a fost grav bolnava si ca Amalia si Ilie Nastase au spus unele minciuni cu privile la starea ei de sanatate.

„In 2016 am fost diagnosticata cu trei tumori la sanul drept. A fost un soc pentru mine. In Romania s-a spus ca as putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipa cu mine. Din pacate, casnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui sotii. Am avut o casnicie in trei. Nu mi-e frica sa spun lucrul asta. Amalia Nastase m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niste aparate foarte primitive. Eu am silicoane si nu se vedea ce e in spatele silicoanelor. Si apoi Ilie si Amalia Nastase au impanzit orasul ca sunt o bolnava inchipuita, ca vreau sa-l tin pe Ilie prin niste boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a spus Brigitte Pastrama.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea