Social

# florin pastrama #brigitte bardot

Brigitte, dezvaluiri despre prima noapte de dragoste cu Florin Pastrama: „S-a filmat”

Fara doar si poate, Brigitte si Florin Pastrama formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul romanesc.

 

Cei doi s-au cunoscut in anul 2019, la show-ul „Ferma. Oraseni vs. Sateni”, difuzat de PRO TV, iar acolo si-au inceput relatia. Dupa care au decis sa se casatoreasca, in ciuda faptului ca multa lume a afirmat la acea vreme ca relatia lor este una doar de fatada, pentru a fi in centrul atentiei si a castiga mai multa notorietate.

In acest an, nu doar o data, Brigitte si Florin Pastrama au fost la un pas de divort, insa de fiecare data s-au impacat si le-au demonstrat tuturor ca dragostea invinge.

Invitata recent la un podcast al celor de la Cancan, Brigitte a vorbit despre inceputul relatiei cu Florin Pastrama, afirmand ca prima data a facut dragoste cu el chiar la „Ferma. Oraseni vs. Sateni”, in camera servitorilor.

„Florin s-a dus si a vorbit la productie si am fost la biserica. S-a filmat. Asa mi-a castigat increderea. Dumnezeu a lucrat. N-am facut dragoste la baie... Am facut, la un moment dat, la servitori. Am facut, la un moment dat. El m-a cerut in casatorie in emisiune, de ziua lui. Nu a fost nimic fals”, a spus Brigitte Pastrama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea