Social

#alexandru bourceanu #fc timisoara #liga campionilor

Bourceanu vrea sa duca FC Timisoara in Liga Campionilor

Alexandru Bourceanu , mijlocasul FC Timisoara , spera sa ajunga titular si sa ajute echipa la calificarea in Liga Campionilor.

"Transferul la Timisoara este, cu siguranta, un pas inainte. Este o mare placere sa joci alaturi de fotbalisti de echipa nationala , iar aici sunt multi care evolueaza la reprezentative. Sunt cu totii fotbalisti de mare valoare. Vreau sa ajut echipa sa ajunga in grupele Ligii Campionilor. Acest lucru este un vis al meu si cred ca e un vis al tuturor fanilor banateni", a spus Bourceanu pe site-ul oficial al clubului.

Mijlocasul, selectionat si in echipa nationala a Romaniei, a sosit la FC Timisoara in urma unui transfer de la Otelul Galati in valoare de 700.000 euro.

"Consider ca pentru campionat se vor lupta aceleasi cluburi care au facut asta si anul trecut, insa nu ar fi exclus sa apara si surprize. La primul meci de pe teren propriu va fi un moment emotionant. Sper sa fiu pe teren si sa las o impresie placuta suporterilor", a adaugat el.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea