Social

Borcea in ancheta cu Radu Mazare

Actionarul dinamovist este cercetat de DNA, alaturi de Radu Mazare, in scandalul terenurilor de la Constanta.

Vizitele lui Gigi Becali la Departamentul National Anticoruptie ar putea sa fie mai putin plictisitoare, daca finantatorul din umbra al Stelei ar fi programat la audieri odata cu unul dintre principalii actionari de la Dinamo, Cristi Borcea. Ultimul, impotriva caruia nu au fost inca formulate acuzatiile, este suspectat ca ar fi participat la o afacere dubioasa cu terenuri, alaturi de primarul Constantei, Radu Mazare. Actionarul dinamovist trebuia sa faca inca de vineri o vizita la DNA, dar audierile au fost aminate pentru ca Borcea a fost plecat din tara.

Dinamovistul spune ca au fost licitatii

Edilul constantean este urmarit penal pentru abuz in serviciu si fals intelectual , ancheta fiind in plina derulare. Procurorii incearca sa stabileasca daca Borcea a beneficiat, alaturi de alti apropiati ai lui Mazare, de terenuri subevaluate. Surse judiciare sustin ca oficialul dinamovist ar fi primit terenuri in zona portului Tomis, unde primaria a stabilit un pret de 20 de euro pentru un metru patrat, de zece ori mai mic decit valoarea reala, alaturi de alte parcele din zona hotelurilor pe care le detine - Bavaria Blue in Mamaia si Transilvania in Olimp. Borcea recunoaste ca a cumparat terenuri in Constanta, dar ca numai pe baza unor licitatii publice .

La Piatra Neamt a pierdut terenul

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor , Borcea a mai fost implicat anul trecut intr-un scandal legat de terenuri, dar in urbea pastorita de Gheorghe Stefan, in judetul Neamt. Oficialul dinamovist intentiona sa deschida o statie de distributie a gazului pentru automobilele dotate cu sistem GPL, o spalatorie auto si o circiuma. In urma sesizarilor din presa, a fost organizata o licitatie publica , la finalul careia firma lui Borcea, Crimbo Gas, a pierdut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea