Social

#servicii medicale gratuite #ingrijiri paliative #ingrijire bolnavi

Bolnavii din centrele de ingrijiri paliative vor beneficia de servicii medicale gratuite

O serie de locuitori ai Capitalei vor putea beneficia de servicii medicale gratuite in urma unui protocol incheiat intre Arhiepiscopia Bucurestilor si Centrul Medical Medas.

Vor beneficia de gratuitati copiii si batranii din camine si asezaminte filantropice, bolnavii din centrele de ingrijiri paliative, persoanele din asezamintele si centrele medico-sociale precum si ONG -urile care furnizeaza servicii sociale apartinand Arhiepiscopiei Bucurestilor.

In plus, va beneficia de servicii medicale gratuite si personalul clerical si monahal al schiturilor si manastirilor care fac parte din Arhiepiscopie.

Serviciile oferite sunt: investigatii de laborator si de imagistica medicala, consult medical general si de speciaitate, consultatii si inscrieri la medicul de familie.

"Toate serviciile mentionate vor fi asigurate atat in regim de decontare de catre CASMB, cat si nedecontabile daca starea pacientilor impune acest lucru si exista indicatia medicului specialist", se arata intr-un comunicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea