Social

#tratament #cancer #china

Bolnavii de cancer aleg solutii de tratament din China

Bolnavii de cancer au inceput sa caute noi locuri pentru a se trata. Printre aceste noi tari care practica metode noi pentru vindecarea cancerului, printre care si cea cu gencidina, o substanta care nu a fost inca aprobata de organismele internationale din domeniul sanatatii.

Gencidina este un virus modificat care transporta o gena , iar aceasta gena provoaca autodistrugerea celulelor canceroase dupa injectarea in tumoare . Sticluta cu o substanta care se gaseste doar in spitalele din China iar in ultimii sase ani, de cand acest tratament a fost aprobat in China, peste 6.000 de pacienti au fost tratati cu Gencidina, dupa cum noteaza Realitatea.net.

In China exista trei centre unde se practica acest tratament, doua astfel de spitale aflandu-se in Beijing. Potrivit Cancer Therapy China, printre cei vindecati se afla si romani, pe pagina de internet a centrului aflandu-se si marturia unui cuplu de cetateni romani care au mers acolo pentru tratament.

Medicii chinezi spun ca tratamentul cu gene are mai putine efecte secundare decat chimioterapia, desi faza de experimentare a medicamentului nu a fost incheiata inca. Aceste metode de tratament sunt insa controversate, multi dintre medicii europeni spunand ca nu recomanda China ca destinatie pentru tratament, lucru care se intampla si in cazul tratamentelor cu celule stem .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea