Social

#mihail boldea #arestare boldea #deputat mihail boldea

Mihail Boldea, mandat de arestare in lipsa

Procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au emis mandat de arestare in lipsa pentru Mihail Boldea si au decis ca plecarea deputatului din localitate si din tara este neintemeiata.

Mihail Boldea este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave . Potrivit procurorilor, el facea parte dintr-o grupare de 22 de persoane, care a prejudiciat statul de aproape doua milioane de euro in Galati.

Marti, deputatul a ramas fara imunitate parlamentara , in urma votului din Camera Deputatilor.

Mihail Boldea a parasit Romania, sambata, pe frontiera terestra, ajungand in Turcia. De pe aeroporul din Ankara, procurorii i-au pierdut insa urma, mentionand ca acesta a plecat catre "o destinatie necunoscuta".

Totodata, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi , a cerut control la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), pentru a cerceta modul in care procurorii au dispus masurile in cazul deputatului Mihail Boldea.

Kovesi vrea sa cerceteze daca procurorii DIICOT Galati au folosit in mod corect informatiile primite de la martori si Serviciul Roman de Informatii (SRI).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea