Social

#petrecere paste in familie #bogdan despescu #romania #paste #familie

Bogdan Despescu: ”Daca veniti in Romania NU veti petrece Pastele cu familia!”

Bogdan Despescu, secretarul de stat al MAI a precizat ca in urmatoarea perioada vor fi luate masuri extreme pentru a se asigura ca persoanele care vor veni de Paste in Romania nu vor duce la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

"Activitatile structurilor Ministerului Afacerilor Interne au continuat, in toata aceasta perioada, avand ca scop principal protejarea populatiei si prevenirea raspandirii noului tip de Coronavirus, prin impunerea restrictiilor de miscare, si mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica.

Referitor la perioada Sarbatorilor Pascale, spre care ne indreptam, tin sa repet faptul ca mentinem operationala linia a doua de control, la frontiera.

Astfel, toti cetatenii care vin in Romania, sunt verificati in aceasta linie de triaj si vor fi introdusi in carantina institutionalizata sau in autoizolare la domiciliu, pentru o perioada de 14 zile.

Pentru cei aflati in afara tarii, reiteram, pentru a intelege un lucru esential: Daca veniti in Romania, pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau in autoizolare si NU cu familiile dumneavoastra!

Misiunea noastra este sa veghem la respectarea regulilor, care au menirea de a stopa raspandirea acestui nou virus!", a declarat Bogdan Despescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea