Social

#boc #udrea #pd-l #constanta

Boc spune ca PD-L va rezolva cu grija situatia de la Constanta

Liderul democrat-liberal Emil Boc a declarat duminica, ca PD-L "va rezolva cu grija" situatia din filiala Constanta si a minimalizat sedinta celor 300 de membri ai formatiunii, despre care a spus ca "multi au venit sa asculte imnul partidului". Biroul Politic National al PD-L se reuneste astazi pentru a discuta, printre altele, situatia filialei Constanta.

"Cu grija", a raspuns duminica Emil Boc la intrebarea cum va rezolva conducerea centrala a PD-L situatia din filiala Constanta. Liderul PD-L a declarat ca nu trebuie "dramatizata, exagerata" situatia din organizatia municipala si i-a asigurat pe toti pedelistii ca nu va accepta ca vreo filiala "sa fie condusa de PSD sau de membri parasutati, exportati din PSD".

Emil Boc a refuzat sa raspunda transant la intrebarea daca cei 300 de participanti la sedinta mai au sau nu statutul de membri ai partidului. "Am aflat ca multi au venit sa asculte si imnul partidului, este un imn atragator si o muzica foarte antrenanta", a mai spus Emil Boc.

Membrii PD-L Constanta care au participat la Consiliul de Coordonare Local au cerut sambata invalidarea deciziei de dizolvare a Biroului Permanent Local si a celei de excludere a mai multor membri, demiterea conducerii interimare si convocarea de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.

Liderul interimar al PD-L Constanta, avocatul Ion Popescu a declarat ca nu pot fi luate in considerare hotararile adoptate de participantii la Consiliul de Coordonare Local. Popescu a mai spus ca se va face o verificare a celor care au participat la intrunire , pentru a stabili daca a fost vorba de membri PD-L, iar, daca acest lucru se va confirma, acestia vor fi exclusi.

Coordonatorii desemnati pentru reorganizarea filialei Constanta, Valeriu Stoica si Elena Udrea, au declarat zilele trecute ca "revolta" democrat-liberalilor din aceasta organizatie este "o manipulare de presa", iar cei care "fac valuri" sunt membri carora nu li s-a permis sa faca politica PSD in aceasta filiala.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea