Social

#bacalaureat2011 #bac # usl #emil boc #bacalaureat # inscriere la facultate # elevi care nu au absolvit bacalaureatul

Boc solicita USL sa renunte la proiectul de lege prin care cei care nu au luat BAC-ul se pot inscrie la facultate

Premierul Emil Boc le-a cerut duminica lui Victor Ponta si Crin Antonescu sa retraga din Parlament proiectul de lege initiat de parlamentarii PSD prin care tinerii care nu au promovat examenul de bacalaureat se pot inscrie la facultate in an pregatitor.

"Ce dovada mai buna de populism puteti avea decat ultima propunere a PSD ca cei care nu au luat bacalaureatul sa fie inscrisi la facultate si sa poata continua studiile. Este ultima forma sau apogeul populismului de care PSD da dovada. Oamenii astia nu s-au lecuit deloc, nu au inteles ca cu populismul nu se mai poate guverna (...) Fac apel inca o data la Victor Ponta si Crin Antonescu sa retraga aceasta initiativa legislativa pentru a nu crea sperante iluzorii la tineri", a afirmat Boc la sedinta PDL de constituire a Comisiei de Munca si Protectie Sociala .

Replica nu a intarziat sa apara. Victor Ponta, liderul PSD, a declarat ca va cere retragerea acestei propuneri legislative din Parlament imediat dupa ce premierul Emil Boc va prezenta un proiect referitor la cei 100.000 de tineri vizati de masura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea