Social

Boc si Stolojan, la vanatoare de liberali

In ultimele zile, presedintele PD-L, Emil Bo, si prim-vicepresedintele, Theodor Stolojan , au lansat mesaje catre liberali carora le-au recomandat sa dezerteze pe motiv ca, „daca vor merge in continuare cu Tariceanu, Antonescu, Olteanu, Orban, Adomnitei, in fapt merg cu PSD”.

Cel mai recent apel i-a apartinut lui Stolojan, care , ieri, a acuzat colaborarea directa, „in vazul tuturor“, dintre PNL si PSD. „Nu este nici o surpriza ca exista aceasta colaborare directa intre PSD si conducerea PNL, a lui Tariceanu, Antonescu, Orban, Olteanu si altii.

unosc ce gandeau multi dintre acestia din perioada cand eram in partid“, a spus Stolojan. Fostul presedinte liberal a tinut sa dea asigurari ca disputele dintre presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu nu au la baza asa-zisele tendinte de tiranie ale Cotroceniului, ci intelegeri ascunse realizate de conducerile PNL si PSD.

Foarte hotarat, Stolojan a afirmat ca premierul nu a mai fost de acord, in 2005, cu declansarea alegerilor anticipate, din cauza pozitiei PSD, caruia nu ii conveneau aceste alegeri. Mesaje apropiate de ale lui Stolojan au fost transmise si de Emil Boc. „Liberalii care mai cred in valorile liberale sa se alature PD-L, pentru a nu cadea in plasa lui Tariceanu si a lui Iliescu“, sustinea Boc acum cateva zile.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea