Social

#emil boc #guvern #baroni #mircea geoana

Boc si cele doua guverne de baroni

Noul guvern pare sa fie compus din baroni si apropiatii lor. Dupa ce Traian Basescu si-a dat acceptul pentru intrarea in guvern a lui Vasile Blaga, Adriean Videanu si Radu Berceanu, si PD-L-ul a ajuns in situatia de a propune mai ales "grei" ai partidului. 

Ieri au fost desemnati ultimii ministri din Guvernul Boc, cu exceptia ministrului Justitiei. Executivul este practic format din doua guverne. Din PD-L au intrat membri vechi, pe care Basescu declarase ca nu ii vrea in guvern: Berceanu la Transporturi, Blaga la Dezvoltarea Regionala, Videanu la Economie.

Marii castigatori PSD sunt Radu Mazare (prin intermediul viceprimarului sau de la Constanta, Nicolae Nemirschi ), Liviu Dragnea (care a devenit oficial seful ministrilor pesedisti), Gabriel Oprea (Interne) si Ionut Bazac. Acesta a devenit ministru al Sanatatii si este singurul candidat pentru care Geoana a insistat la negocieri, conform Gandul.

Emil Boc a finalizat si programul de guvernare, pe care il trimite astazi in Parlament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea