Social

#emil boc #demagogie #theodor stolojan #calin popescu tariceanu #munca #romania

Boc: Romania poate sa hraneasca peste 80 de milioane de oameni

Romania poate sa hraneasca de patru ori propria populatie - peste 80 de milioane de oameni, a declarat, marti, liderul PD-L Emil Boc, luat de valul amintirilor pe cand Romania "a fost granarul Europei ".

"Romania a fost candva granarul Europei. Ne propunem sa redevenim o tara exportatoare de produse agroalimentare . Putem sa hranim 80 de milioane de oameni, si nu doar 22 de milioane. Avem posibilitatea sa exportam in UE", a dat asigurari Emil Boc.

Alte masuri de pe agenda PD-L sunt lupta impotriva coruptiei, pe care doreste sa o continue, eliminarea risipei banului public - "fara Logane de 70.000 de euro, fara salarii la agentii de 30.000 de euro, eliminarea si restrangerea pana la numarul minim din UE" - si adoptarea legii salarizarii. Liderul partidului prezidential a adus aminte de declaratia de luni a sefului statului, potrivit caruia fondul de pensii nu are resurse din interior, iar statul are obligatia sa puna la dispozitia evacuatilor locuinte alternative , si i-a dat dreptate lui Traian Basescu.

"Presedintele a avut dreptate. Fondul de pensii nu are resurse din interior pentru a plati in conitinuare. Statul are obligatia sa puna la dispozitia evacuatilor locuinte alternative".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea