Social

#program guvernare #emil boc #negocieri #pdl udmr

Boc propune alianta cu UDMR: Se inchide incet, incet, cercul

Liderul PD-L Emil Boc a anuntat luni, la sfarsitul unei noi runde de negocieri cu UDMR, ca a inceput sa se contureze un politica , program coagulat in jurul PD-L.

"Nu exista diferente intre conceptia noastra si a UDMR cu privire la cele mai importante probleme cu care ne vom confrunta in urmatoarea perioada", a anuntat liderul PD-L, enumerand printre principiile comune care vor sta la baza viitoare guvernari mentinerea cotei unice sau nempozitarea profitului reinvestit .

Emil Boc a subliniat ca cele doua partide fac parte din aceeasi familie europeana, cea populara, motiv pentru care au aceeasi optica in ceea ce priveste "solidaritatea activa", care presupune "sa dam sprijin persoanelor care se afla cu adevarat in nevoi".

Alte puncte comune asupra carora cele doua partide au cazut de comun acord sunt necesitatea reformei administratiei publice locale si centrale, descentralizare , conferirea de prerogative reale administratiei locale si dezvoltarea infrastructurii prin accesarea fondurilor europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea