Social

Blue Air va reveni cu bilete gratuite de Valentine's Day

Cele 20.000 de bilete gratuite pe care linia aeriana le-a pus la dispozitie clientilor sai in perioada sarbatorilor de iarna s-au epuizat in proportie de 95%, a declarat pentru DailyBusiness Raluca Pauna, marketing assistent al Blue Air . Toate destinatiile incluse in campania liniei aeriene s-au vandut in proportii relativ egale. Cele 20.000 de bilete au acoperit destinatii precum Milano, Roma, Lyon, Malaga, Valencia , Paris Beauvais şi Bologna . Biletele vor putea fi folosite pana pe 24 martie 2007. Turistii platesc pentru aceste curse numai taxele de aeroport, care variaza intre 70 si 90 de euro. Oficialul Blue Air a mai spus ca acest tip de campanie va fi repetata, considerand un succes promotia din decembrie anul trecut. Linia aeriana va introduce o oferta asemanatoare si cu ocazia Valentine's Day , a declarat Pauna, adaugand ca inca nu au fost definitivate detaliile acestei noi promotii .

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea