Social

#selfie #record #blogger

Afla cine este blogarita care a depasit recordul de selfie-uri

Bloggerita Clujeana Cleopatra Coman, a reusit sa doboare recordul de selfie-uri inregistrat in cele 448 de pagini ale cartii „Selfish” . Aceasta a lansat cartea „More Than Selfish” ce cuprinde peste 900 de pagini de selfieuri cu bloggerita.

 

„In aprilie am inceput colaborarea cu Preziosi si am primit cateva bijuterii de la ei. Ca de obicei, am inceput sa ma fotografiez cu ele pentru ca apoi sa le postez pe paginile mele de social media. Totul a inceput cu 50 de selfieuri, ca orice sesiune normala. Dupa ceva timp am ramas fara baterie. Apoi fara memorie in telefon. Apoi mi-am dat seama ca s-a facut vara.”, declara Cleopatra.

„More Than Selfish” e o carte care arata cat de mult se poate imbunatati imaginea despre tine insuti in momentul in care ai lookul pe care ti-l doresti. „Asa cum observati, lucrurile pot sa scape de sub control, de aceea sfatuim pe oricine ca in momentul in care isi pune bijuteriile Preziosi sa fie sigur ca are in memoria telefonului loc pentru doar cateva fotografii.”, a declarat Claudiu, proprietarul magazinului.

Preziosi.ro e un magazin online cu ceasuri, cercei, bratari, coliere, inele si multe alte tipuri de bijuterii care fac orice femeie sa se simta demna de toata admiratia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea