Social

#vasile blaga #parlament #presedinte pdl

Vasile Blaga: Parlamentul ar putea fi convocat in sesiune extraordinara

Vasile Blaga, presedintele PDL, sustine ca exista posibilitatea convocarii unei sesiuni extraordinare pentru ridicarea imunitatii lui Victor Paul Dobre, desi formatiunea sa nu are majoritate in Biroul Permanent al Camerei deputatilor.

"In Parlament, deocamdata este o cerere a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si, daca el se va reuni, noi vom proceda asa cum am facut-o intotdeauna, adica nu ne-am opus niciodata demersurilor justitiei. Discutam acum, in Biroul Permanent. Iti trebuie majoritate in Biroul Permanent al Camerei (pentru convocarea sesiunii extraordinare - n.r.), dar exista posibilitatea convocarii Parlamentului", a declarat Blaga.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a cerut Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Administratiei Victor Paul Dobre care alaturi de secretarul de stat Ioan Cabulea au inaintat Curtii Constitutionale o adresa prin care precizau ca MAI nu-si poate asuma numarul de alegatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea