Social

Blaga: "Cel mai dificil de invins va fi cel al PSD”

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat astazi ca din punctual sau de vedere cel mai dificil de invins candidat va fi cel al PSD, Cristian Diaconescu.

"Cel mai dificil de invins va fi cel al PSD", a declarat Blaga, care a precizat ca se refera la Cristian Diaconescu si nu la Sorin Oprescu despre care a comentat doar ca este "un foarte bun medic".

Liderii PD-L au depus luni dimineata la sediul BEM candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei si pentru Consiliu General .

"Din acest moment oficial suntem inscrisi in lupta pentru castigarea Primariei Generale a Capitalei si a majoritatii in Consiliul General . Am convingerea ca acest lucru se va intampla pentru ca propun bucurestenilor proiecte concrete si pentru ca tot ceea ce am facut pana azi demonstreaza ca stiu sa duc lucrurile pana la capat", a declarat Vasile Blaga.

Pe listele pentru Consiliul General, urmatorii pe lista sunt Liviu Negoita si Razvan Murgeanu , candidati si ei la primariile sectorului 3, respectiv 1.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea