Social

#reduceri Black Friday #black friday #Black Friday romania

Black Friday cu oferte imbatabile la auto rulate cu Auto Geist: un parc auto cu peste 100 de masini te asteapta la test drive!

La Auto Geist ai parte de cele mai mari reduceri pentru auto rulate in toata luna noiembrie! Grabeste-te si vino sa testezi o masina din cele peste 100 aflate in parc auto de la Galati.

Ce auto rulate asteapta sa fie conduse acasa?

De la Opel Corsa, Dacia Duster Laureate, Land Rover Freeelander, Honda Accord la Audi A4 si A6 sau auto utilitare, toate acestea si multe alte masini de vanzare in stare optima asteapta soferul care le scoata drum. Doar in luna noiembrie beneficiezi de reduceri ametitoare si economisesti pana la 3000 de euro, ca sa poti face celelalte cumparaturi de Black Friday!

Multumita calitatii serviciilor si masinilor pe care le comercializam, avem cei mai multumiti clienti si recenzii pe masura. Ne-am asigurat ca avem un parc auto format exclusiv din masini cu ITP la zi, fara un istoric de accidente si cu toate actele in regula. In plus, masinile au un kilometraj de pana la 150 000 km si o vechime de cel mult 5 ani.

Suntem aici pentru a-ti inlesni accesul la cele mai fiabile auto rulate disponibile in Romania. Am importat din Germania numai masini de calitate, si ne-am asigurat de verificarea lor amanuntita, pentru ca tu sa fii incredintat de optiunea facuta.

Investeste inteligent si la timp: profita de un Black Friday cat luna noiembrie si intra in cursa reducerilor ametitoare. Pune-ti centura de siguranta si incepe sa explorezi zecile de modele pe care ti le-am pregatit.

Suntem Autogeist si punem suflet in masinile cu care lucram. Parcul nostru auto ne este a doua casa, si cunoastem fiecare vehicul pe care il comercializam. Super masini, optiuni accesibile de finantare si calitae inainte de toate: asta inseamna Autogeist.ro.

Toate acestea se gasesc la pret super-redus numai in luna noiembrie! Poate ca nu ai acum banii de care ai nevoie, dar nu te descuraja, fiindca Autogesit a inheiat parteneriate avantajoase cu finantatori de prestigiu, astfel ca suntem in masura sa iti propunem variate optiuni de finaintare.

Vino la Auto Geist acum ca sa beneficiezi de:

  • Test Drive gratuit
  • Garanția kilometrilor reali
  • Garanție service 12 luni/ 30 000 Km
  • Buy-Back garantat

Credit si leasing auto in conditii avantajoase

Intra in contact cu un reprezentant Auto-Geist si afla conditiile in care poti achizitiona prin credit si leasing. Fa-ti loc in trafic cu o masina la super pret in luna noiembrie si intra din timp in spiritul sarbatorilor.

Timpul este pretios, mai ales in luna cand preturile intra in marsarier. Consultantii nostrii te vor sprijini in toate cautarile tale, ca sa gasesti solutia cea mai potrivita obiectivelor tale.

Acceseaza autogeist.ro si fa o cautare inteligenta: functiile pe care le-am integrat te vor ajuta sa gasesti masina dorita in functie de criterii de cautare inteligente. De la data fabricatiei, la kilometraj si capacitate cilindrica, pana la tara de origine a vehicolului cautat, iti venim in ajutor cu un site prietenos si conceput in interesul clientului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea