Social

#cauciucuri black friday #black friday anvelope #anvelope black friday #nexxon #anvelope iarna #cauciucuri iarna

Black Friday 2016 pentru anvelope, la Nexxon

Black Friday se apropie cu pasi repezi si daca nu ti-ai intocmit inca atent lista de cumparaturi sunt sanse sa ratezi exact ceea ce e mai important. Avem o veste buna! La Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope din Romania, reducerile dureaza 9 zile! Profita de discounturi si echipeaza-ti masina pentru iarna!

 

Daca nu ti-ai pregatit inca masina pentru iarna, acum este cel mai potrivit moment sa o faci. Nu doar ca se anunta ninsori, dar ai parte si de reduceri consistente la anvelope Black Friday. Da! Chiar daca ti se pare greu de crezut, inclusiv cauciucurile de iarna sunt acum la preturi promotionale.

Nexxon Romania va pune la bataie, la pret redus, anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope agricole si anvelope pentru camioane, fabricate de cei mai importanti producatori in domeniu.

Startul promotiilor de Black Friday se da pe 18 noiembrie 2016, la ora 00:00, atunci cand vor fi afisate pe site-ul www.nexxon.ro toate categoriile si modelele de anvelope pe care le vei putea achizitiona la pret redus.

Chiar daca promotiile dureaza timp de 9 zile, mai exact pana pe 27 noiembrie 2016, la ora 23.59, stocul disponibil este limitat. Ceea ce inseamna ca trebuie sa te grabesti.

Asadar, ca sa fii pregatit si sa nu ti-o ia altcineva inainte, consulta de pe acum oferta magazinului online nexxon.ro. Creeaza-ti un cont pe site, identifica anvelopele de iarna care se potrivesc autoturismului tau si noteaza-ti codurile, astfel incat sa le gasesti usor.

Cand se da startul la cauciucuri Black Friday, vei putea sa le gasesti mult mai usor si sa faci rezervarea lor online.

Si mai avem si un pont: daca te inscrii la newsletter-ul Nexxon, vei primi reducerile inainte publicarii acestora pe site.

Preturile la anvelope de iarna Black Friday vor porni de la 60 de lei, iar reducerile vor merge la unele dintre modele pana la aproximativ 50%, astfel ca poti realiza un calcul estimativ al bugetului pe care sa il aloci anul acesta investitiei intr-un set de cauciucuri de iarna.

Ofertele vor fi valabile doar pentru comenzile online si vor fi livrate prin curier. Ofertele nu vor fi valabile in service-urile Nexxon  si nu vor putea fi ridicate personal din service-uri.

Livrarile vor fi efectuate prin Urgent Cargus, iar Nexxon asigura transport gratuit, indiferent de cantitatea comandata si indiferent de valoarea facturii. Intrucat se asteapta la comenzi mari si, implicit, la o supraaglomerare a livrarilor, Nexxon isi cere scuze anticipat fata de clientii sai, care ar putea fi nevoiti sa astepte pana la cel mult 10 zile livrarea comenzii.

Profita de Black Friday anvelope si achizitioneaza in aceasta perioada cauciucurile necesare pentru autoturismul tau. Vei gasi atat anvelope iarna, anvelope vara, cat si anvelope agricole si anvelope pentru camioane.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea