Social

# biscuit titanic #biscuit #licitatie

Biscuitul ramas intact de pe Titanic, vandut cu 23.000 de dolari

Un biscuit ce a rmas intact in urma naufragiului vasului Titanic, din 1912, a fost vandut la licitatie pentru suma de 23.000 de dolari. Acesta a obtinut titlul de "cel mai valoros biscuit din lume", informeaza agerpres.ro.

 

Biscuitul "The Spillers and Bakers Pilot", provine de la un kit de salvare de pe o barca a vasului Titanic. Acesta a fost cumparat de un colectionar grec la o licitatie a casei Henry Aldridge & Son in orasul Devizes din Marea Britanie.

La licitatie a fost inclusa si o fotografie a icebergului care a dus la scufundarea Titanicului. Fotografia a fost realizata la cateva ore de la producerea evenimentului. Aceasta a fost vanduta cu 32.250 de dolari.

Casa de licitatii a precizat ca biscuitul a fost "salvat" de James Fenwick, un pasager de pe vasul Carpathia care a salvat supravietuitori de pe Titanic.

Fenwick a pastrat biscuitul intr-un plic pe care a scris: "Biscuitul pilot de pe o barca de salvare a Titanicului Aprilie 1912", adauga agerpres.ro.

Sursa foto: socialnewsdaily.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea