Social

Biroul Permanent al PRM a demisionat in bloc

Biroul Permanent al PRM si-a asumat raspunderea politica pentru rezultatele slabe in alegeri si a demisionat in bloc, atributiile acestui for fiind preluate de presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor , pana la numirea noii conduceri in cadrul Consiliul National din septembrie.

Lucian Bolcas a precizat pentru NewsIn ca in sedinta Comitetului Director al PRM de miercuri au fost analizate rezultatele alegerilor si s-a ajuns la concluzia ca organizatiile PRM nu au reusit sa "contracareze" mijloacele "frauduloase" folosite impotriva partidului. "In acest context, intreg Biroul Permanent si-a asumat raspunderea politica pentru rezultatele slabe in alegeri si a demisionat in bloc", a anuntat Lucian Bolcas.

Potrivit deputatului PRM, presedintii a 16 filiale din tara au fost sanctionati cu avertisment scris si toate organizatiile teritoriale au fost obligate sa organizeze in intervalul iulie-august dezbateri privind analiza activitatii.

Bolcas a mai declarat ca noul Birou Permanent , numit conform statutului de liderul partidului Corneliu Vadim Tudor, va fi supus aprobarii in cadrul unui Consiliu National , organizat in prima parte a lunii septembrie.

PRM a insumat in tururile unu si doi ale alegerilor locale 3,17% din sufragiile electoratului pentru presedintii de CJ, 1,41% pentru primari, 3,70% pentru consilieri locali si 3,75% pentru consilieri judeteni.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea