Social

# teste covid #bill gates

Bill Gates, despre testele COVID-19: "Sunt o risipa totala"

Miliardarul Bill Gates sustine ca testele pentru COVID-19 sunt inutile si le considera o "risipa totala", pentru că durează prea mult până se obţin rezultatele.

Fondatorul Microsoft este de parere ca oamenii au nevoie de rezultate cat mai rapide, pentru a actiona, astfel incat sa isi poată „schimba comportamentul lor, pentru a nu infecta alte persoane”.

„Un test care necesită mai mult de 48 de ore pentru a obţine rezultatul este o risipă totală. Este o nebunie că trebuie să plăteşti pentru rezultatele unor teste care ar putea dura între trei zile și o săptămână”, a declarat Bill Gates în interviu pentru CNBC. 

„Am început să spun că nu vom fi vreodată mulţumiţi de testare până când nu vom primi rezultatele în 24 de ore. Nu suntem încă acolo. Trebuie să ne îmbunătăţim continuu ecosistemul”, a declarat Brett Giroir, secretarul adjunct pentru sănătate la Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA, pentru CNN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea