Social

#avertisment Bill Gates #coronavirus #decese #bill gates #pandemie

Bill Gates, avertisment despre pandemia Covid

Bill Gates trage un semnal de alarma. Acesta precizeaza ca ar putea aparea o varianta mult mai periculoasa a coronavirusului. Miliardarul care conduce Microsoft a declarat ca exista roscul ca pandemia sa se agraveze, din cauza mutatiilor suferite de virus.

Acesta a indemnat liderii mondiali sa cheltuiasca mai mult pentru a creste pregatirea pentru amenintarile asupra sanatatii. 

“Suntem in continuare expusi riscului ca aceasta pandemie sa genereze o varianta care ar putea fi si mai transmisiva si chiar mai fatala. Sunt necesare urgent noi vaccinuri care sa aiba efecte de lunga durata pentru a combate infectarea in viitor”, a mai precizat Bill Gates.

De asemenea, Biil gates a facut o comparatie intre un posibil razboi si izbucnirea unei noi pandemii, considerand ca cea din urma este mai probabila.

"Daca e ceva ce ucide peste 10 milioane de oameni in urmatorii ani, este mai probabil sa fie un virus decat un razboi.

(...) Virusul il poti tine sub control atata timp cat oamenii se simt suficient de bine", a spus Bill Gates, potrivit realitatea.net.

FOTO: facebook.com/BillGates

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea