Social

#scumpire #pret #calatorii #tren

Biletul de tren s-ar putea scumpi din septembrie

Cresterea de pret, initial anuntata pentru august, a fost amanata.

CFR Calatori va mentine, pentru luna august, tarifele actuale la transportul cu trenul, insa ar putea majora preturile la 1 septembrie , a declarat agentiei MEDIAFAX directorul general al companiei, Alexandru Noaptes.


„Inca nu am primit vreun raspuns de la Ministerul Finantelor si Economiei (la solicitarea privind majorarea tarifelor cu 7%, la 1 august - n.r.). Trebuie intocmite normele metodologice. Poate sa dureze o luna sau si mai mult. Aceste norme sunt intocmite, intai, de o comisie de la Ministerul Economiei, apoi de una de la Ministerul Transporturilor si in cele din urma de o comisie mixta. Pot sa va spun ca de la 1 august nu se majoreaza pretul biletelor, este posibil de la 1 septembrie, dar inca nu stim“, a spus Noaptes
Directorul CFR Calatori a anuntat, la inceputul lunii iulie, ca a solicitat Ministerului Economiei si Finantelor si Ministerului Transporturilor sa aprobe o crestere a tarifelor pentru calatoria cu trenul de 7%, la 1 august. „In cazul in care nu se va aproba cresterea la 1 august, modificarea va avea loc la 1 septembrie“, a declarat Noaptes pe 8 iulie , intr-o conferinta de presa. Cea mai recenta majorare a preturilor pentru calatoria cu trenul, de 8,1%, a avut loc in septembrie 2007, dupa ce in luna iunie a aceluiasi an tarifele au urcat cu 7%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea