Social

#ploaie #controverse #lugoj #bile bizare

Bile bizare aparute dupa ploaie in Lugoj

Cativa angajati ai unei firme din Lugoj, judetul Timis, au gasit ieri, cand au ajuns la serviciu, bile transparente care erau imprastiate in toata curtea unitatii, cat si in afara ei.

"Sunt niste bile reci, transparente si umede, care se sparg foarte usor cand le strivesti. Sunt ca de silicon, dar sunt reale. Este posibil sa fie de la ploaia de ieri, dar nu ne putem explica cum au ajuns aici", a declarat unul dintre angajatii companiei.

Angajatii firmei au declarat, de asemenea, ca acestea se gaseau peste tot, nu doar in curtea santierului.

"Era plin de ele pe tot santierul nostru, dar si de cealalta parte a drumului, spre cimitir, pe sub camioanele parcate si aici, in fata garajului", a declarat un alt muncitor.

O ploaie asemanatoare a cazut si in comitatul Dorsert, Anglia, in ianuarie 2012. Acest fenomen a inspaimantat rapid lumea si a dat nastere la numeroase controverse. Unii specialisti au considerat ca aceste bile ar fi forme de viata extraterestra, iar altii spuneau ca ar fi vorba despre oua de la diverse pasari.

Sursa foto: mediasinfo.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea