Social

# bill gates pandemie #bill gates

Bill Gates, despre cand se va termina pandemia de coronavirus

Bill Gates a declarat ca pandemia de coronavirus se apropie de final. Omul de afaceri a declarat ca in momentul in care se va ajunge la vaccinarea a 70% din populație, această pandemie se va încheia.

“Aproape toate vaccinurile vor funcționa la un nivel înalt de eficiență. Cel de la Pfizer este 95% eficient, iar cel de la AstraZeneca, pe care sperăm ca Marea Britanie îl va aproba, este doar cu puțin mai jos decât acesta. Vaccinurile Novavax și Johnson and Johnson sunt chiar mai eficiente, acestea dau o imunitate mai bună.(…). Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi de următoarele 6 luni. Numărul de cazuri va creşte mult. Oamenii ar trebui să înţeleagă că vin ajutoarele medicale, că pot să se comporte mai bine şi să aibă răbdare până în primăvară, când vaccinurile vor începe să reducă cifrele, ne va ajuta şi schimbarea vremii”, a spus a declarat celebrul filantrop pentru CNN.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea