Social

#cheney #bidden #intalnire #vicepresedinte sua

Bidden s-a intalnit cu "cel mai periculos vicepresedinte" american

Vicepresedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden , a fost primit joi de predecesorul sau Dick Cheney la resedinta pe care acesta o va ocupa incepand din 20 ianuarie, transmite AFP.

Cei doi, filmati de posturile de televiziune americane, au aparut in fata resedintei oficiale a vicepresedintelui Statelor Unite insotiti de sotiile lor, Lynne Cheney si Jill Biden . Cuplurile au fost fotografiate pe terasa, inainte de a intra in locuinta de la Observatorul Naval din Washington.

Presa nu a avut acces la intalnirea de circa 50 de minute, in cursul careia sotii Cheney le-au prezenta invitatilor lor resedinta. In timpul campaniei electorale, Biden l-a criticat dur pe Cheney, care a fost, probabil, cel mai influent vicepresedinte din istoria americana. Luna trecuta, in cursul unei dezbateri cu Sarah Palin , candidata republicana la vicepresedintie, senatorul de Delaware l-a calificat pe Cheney drept "cel mai periculos vicepresedinte pe care l-au avut" Statele Unite.

In discursul sustinut la Conventia democrata de la sfarsitul lunii august, Biden si-a exprimat speranta ca, in viitor, cele mai temute cuvinte din limba engleza nu vor mai fi "va cauta biroul vicepresedintelui" american. Joi, purtatorul de cuvant al vicepresedintelui, Megan Mitchell, a anuntat ca "sotilor Cheney le-a facut placere sa le prezinte resedinta sotilor Biden si le-au dorit acestora tot ce este mai bine".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea