Social

#nunta bianca victor slav #dar de nunta #invitati nunta bianca #bani nunta

Bianca si Victor Slav au strans o mica avere din nunta. Iata cu cati bani au ramas

Bianca si Victor Slav nu vor uita curand ziua de 29 septembrie, in care au decis sa faca marele pas, spre viata de familie. Chiar daca vremea nu a tinut cu ei, se pare ca ploaia care a cazut neincetat in aceasta zi chiar a fost una cu noroc.

Asa cum se spune in popor, ca ploaia la nunta aduce belsug, bogatie, s-a intamplat si in cazul Biancai si al lui Victor Slav. Desi intial se temeau ca nu vor putea acoperi cheltuielile pe care le-au avut cu nunta, Bianca si Victor au strans, pana la urma, o mica avere din nunta.

Invitatii s-au aratat extrem de generosi fata de Bianca si de Victor Slav. In medie, nuntasii, aproximativ 200, au cotizat cu cate 300 de euro de familie. Nasii, parintii mirilor, dar si invitatii cu dare de mana au scos insa mult mai mult din buzunar. Astfel, suma finala la care s-a ajuns a fost de 60.000 de euro. Minus 10.000 de euro, banii pentru restaurant, mirii au ramas in mana cu 50.000 de euro.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea