Social

#silvio berlusconi presa #stanga politica berlusconi #presa scrisa

Berlusconi ataca virulent stanga politica si presa scrisa

Premierul italian Silvio Berlusconi a lansat marti un atac virulent impotriva stangii si directorilor unor ziare, spunand ca ar trebui sa le fie " rusine " si "sa-si schimbe meseria".

In ultimele zile, opozitia l-a acuzat pe Berlusconi, proprietarul a trei posturi de televiziune, de conflict de interese, dupa adoptarea de catre guvernul sau a unei masuri de dublare a TVA-ului pentru abonamentele pentru televiziunea prin satelit, informeaza AFP.

Pana acum, aceste posturi - reprezentate in proportie de 91% de catre pachetul Sky, detinut de magnatul Rupert Murdoch - beneficiau de un TVA de 10%, fata de 20%, cat este in mod obisnuit. "Ce rusine! Nu inteleg ziarele, care, in loc sa se intrebe cum se face ca Sky a beneficiat de privilegii, ma ataca pe mine", a spus Berlusconi.

"Directorii acestor ziare si oamenii politici de stanga ar trebui sa-si schimbe meseria. Oamenii politici si directorii unor ziare ca La Stampa si Corriere della Sera ar trebui sa-si schimbe meseria", a subliniat el. Vorbind despre stanga, el a spus ca responsabilii ei "ar trebui sa renunte la politica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea