Social

Benfica Lisabona a adus un omagiu fostului atacant maghiar Miklos Feher

Benfica Lisabona a adus marti un vibrant omagiu fostului atacant maghiar Miklos Feher, decedat pe teren, la varsta de 24 ani, in urma unui stop cardiac , cu ocazia primei partide de la tragica sa disparitie , informeaza AFP.

Jucatorii echipei lusitane, imbracati cu tricouri inscriptionate cu numele lui Feher peste cele de joc obisnuite, au pastrat, tinandu-se de maini, un moment reculegere inaintea partidei de campionat cu Academica Coimbra, programata initial duminica si amanata pentru marti.

Cu putin timp inainte de acest moment emotionant, cei 55.000 de spectatori prezenti pe stadionul Da Luz au putut urmari pe doua ecrane uriase cele mai bune momente ale carierei lui Miklos Feher, in timp ce fanii echipei Benfica au afisat portrete uriase si au arborat pancarte cu numele celui disparut.

Miklos Feher, transferat la benfica lisabona in 2002, a decedat pe 25 ianuarie chiar in timpul unui meci de campionat, in urma unui stop cardiac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea