Social

Beckham si-a cerut scuze

David Beckham , capitanul nationalei Angliei, a starnit un adevarat scandal in Albion dupa ce a admis ca a primit intentionat un in meciul de sambata cu Tara Galilor, pentru a fi suspendat in intalnirea de ieri cu Azerbaidjan , in care nu putea sa evolueze din cauza unei accidentari . Declaratia data de Beckham intr-un cotidian britanic a starnit furia lui Sepp Blatter, presedintele FIFA, care a cerut federatiei engleze sa ia masuri impotriva jucatorului, mai ales ca acesta a fost la meciul respectiv si capitanul echipei antrenate de Sven Goran Eriksson . Ieri, Beckham a dat publicitatii un comunicat in care isi cere scuze pentru gestul sau. "Cea mai mare onoare din cariera mea de fotbalist a fost cand am primit banderola de capitan a nationalei engleze, pentru ca nimic nu este mai important decat sa joci pentru tara ta.

Cer scuze federatiei engleze, managerului echipei nationale, colegilor mei si fanilor pentru acest gest. Stiu ca in calitate de capitan ai o pozitie privilegiata si trebuie sa respecti intotdeauna codul FIFA, ceea ce am si facut de-a lungul intregii mele cariere", a anuntat Beckham.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea