Social

Beckham a ramas fara mobil

David Beckham nu va mai putea vorbi cu sotia sa la telefon decit dimineata si seara, intrucit antrenorul i-a restrictionat convorbirile pe mobil, informeaza SkyNews online.

Antrenorul Jose Antonio Camacho le-a interzis jucatorilor echipei Real Madrid sa vorbeasca la telefoanele mobile pe intreaga durata a antrenamentelor de dupa-amiaza, potrivit publicatiei The Sunday Mirror. El l-a vizat in special pe Beckham, care este un impatimit al convorbirilor telefonice.

Cererile stricte ale lui Camacho sint determinate de ingrijorarea sa fata de mediatizarea intensa a vietii private a lui Beckham, care i-a afectat acestuia performantele sportive in cea de-a doua jumatate a sezonului trecut.

O sursa din cadrul clubului a declarat: "Camacho nu admite ca vreun jucator sa fie distras de la antrenamente si i-a spus lui Beckham ca nu vrea ca acesta sa primeasca telefoane in cursul antrenamentelor de dupa-amiaza".

Presupusele amante ale lui Beckham, Rebecca Loos si modelul Sarah Marbeck, au declarat ca au primit de la fotbalist mesaje foarte incitante pe telefoanele mobile. "Nu-l puteai desprinde pe Becks de telefon anul trecut", a adaugat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea